Chinese brown sauce
Cantonese sauce is the backbone of Chinese cuisine. It is also known as Chinese brown sauce. Cantonese cuisine originates from…
Cantonese sauce is the backbone of Chinese cuisine. It is also known as Chinese brown sauce. Cantonese cuisine originates from…
Kuře ve sladkokyselé omáčce pochází z 18. století z Číny. Do Spojených států se pokrm rozšířil na počátku 20. století.
Toto je mírně zjednodušená verze vynikajícího jídla z Hunanského města Liuyang.
Míchaná vejce s rajčaty je jednoduchý, ale lahodný pokrm, který je skutečně čínským národním jídlem.
Recept na smažené strouhané brambory je v Číně velmi populární a existuje mnoho způsobů, jak přistupovat k jeho vaření.
Pikantní, nebo také ostrokyselá polévka. Když si ji připravíte doma, můžete si sami kontrolovat úroveň kyselosti a pálivosti.
Mapo tofu patří mezi deset nejznámějších čínských jídel a těší se velké oblibě nejen mezi Číňany.
Naučte se připravit čínský chilli olej , který je základním kořením mnoha pokrmů čínské kuchyně, zejména sečuánského stylu.